Özal Mahallesi İlkokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş; çağdaş, demokratik, hür ve bilimsel düşünce özelliklerine sahip, ailesini, vatanını, milletini seven, düşündüklerini ifade edebilen; kendi kendine yetebilen; sorunlara çözüm üretebilen, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak; bireyler yetiştirmektir.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ozalmahallesiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÖZAL MAH. OKUL SK. TURGUT ÖZAL ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 1 YENİCE / KARABÜK

Yerleşim Yeri - İlçe Belediyesine bağlı bir mahalle.

Ulaşım İlçe merkezinden saat başı minübüs kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 35 km - 5 km .