UBUNTU KAYSERİ WEB.2

18.05.2021 371

Okulumuz Anasınıfı öğretmenlerimizden Sümeyya GİNDEKÖZÜ ve öğrencileri Ubuntu Kayseri Web 2.0 eTwinning projesine katılmıştır.

Ubuntu ; Ben biz olursak, ben olurum felsefesinden yola çıkarak tasarlanmış,eTwinning i tanıtmak için açılmış bir projedir.eTwinning projelerininin nasıl yapılabileceğini öğrenirken web 2.0 araçlarını da tanıyacağız.
Öğrencilerimize yardımlaşma ,paylaşım, işbirliği kazandırırken, drama,hikaye yazma,video ve sunu oluşturma çalışmaları yapacağız.

Bizimle ubuntu yapmaya var mısınız ?

Projemizin Amacı:

Öğrencilerimize toplumsal değerlerimizi ortak okullar ile işbirliği yaparak kazandırmak.Web araçları kullanımında üreten öğretmen olmak. Drama,hıkaye yazma becerilerini geliştirmek.